خاصیت گل گاوزبان

خاصیت گل گاوزبان

خاصیت گل گاوزبان

گل گاوزبان در دامنه کوه‌های البرز رشد می کند و تاکنون نتوانسته اند آن را اهلی و قابل کشت کنند.

۱- دارای منیزیوم می باشد و مانعی برای سرطان است.

۲- بهترین گیاه برای اشخاصی است که سودا دارند چون اخلاط سوخته سوداوی را از معده خارج و عوارض آن را از بین می‌برد.

۳- جوشانده آن نشاط‌ آور بوده، رنگ رخسار را باز می‌کند.

۴- سینه را نرم می‌کند، تنگی نفس و درد گلو را شفا می‌دهد.

۵- دلهره و وحشت را از بین می‌برد و غم و غصه را کم می‌کند.

۶- جوشانده آن با عسل  تنگی نفس را بهبود خواهد داد.

۷- جویدن گل تازه آن جهت درمان جوش‌های چرکی دهان اطفال، برفک، سستی بیخ دندان و رفع حرارت دهان توصیه می شود.

۸- عرق گل گاوزبان جهت امراض سوداوی، وسواس مفید است.

۹- این گیاه مقوی روح و اعضای اصلی بدن است.

مضرات: گل‌گاو زبان به‌علت داشتن آلکالوئید برای زنان باردار و کودکان مضر است.

۱۰- باعث کاهش تب در بیماری‌هایی چون سرخک، مخملک، آبله و کهیر می‌شود.

۱۱- در برخی کشورها برگ‌های تازه گل‌گاوزبان را به‌علت مقادیر فراوان ویتامین C داخل سالاد می‌ریزند.

۱۲- گل‌گاوزبان تصفیه‌کننده‌خون، ضداسپاسم، محرک غدد آدرنال، مقوی قلب و عروق، نرم‌کننده مجاری تنفسی است.

۱۳- دم‌کرده گل‌گاوزبان به همراه سنبل‌الطیب و لیموعمانی یک نوشیدنی نشاط ‌آور و آرام‌بخش است که استفاده از آن به جای چای و قهوه در مجالس عزاداری برای ایجاد آرامش درونی توصیه می‌شود.

توصیه

اگر در حال مصرف داروهای شیمیایی اعصاب هستید و قصد استفاده از گیاهان دارویی را دارید حتما پزشکتان را در جریان بگذارید؛

چرا که تداخل دارویی ممکن است به ضررتان باشد.

بعد از باز کردن بسته گیاه دارویی، بلافاصله آن را درون یک شیشه دردار و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 6 =